گوگل لنز ( ۵ فیلتر جدید )

معرفی اپلیکیشن

گوگل ۵ فیلتر جدید را برای برنامه گوگل لنز (Lens) خود در نظر گرفته است که فراتر از ترجمه منو غذاها و علائم راهنمایی می باشد و کار مسافران را نسبت قبل آسان تر کرده است. این شرکت گفت که ویژگی های جدید لنز گوگل پوشش های بهتر و سریعتر اطلاعات را از اشیاء واقعی در جهان فراهم می کند.

گوگل نگاهی زود هنگام از آنچه که فیلترهای لنز می توانند انجام دهند را به ما نشان داده است، آن هم بعد از کنفرانس توسعه دهنده I / O خود که در این ماه امسال برگزار شد. هر چند که قبلا نیز گفته می شد که برنامه گوگل لنز با فیلترهای جدید، بسیار کارآمد و موثرتر از قبل از راه می رسد.

با فیلتر جدید ترجمه، مسافران به سادگی می توانند دوربین خود را بر روی متن انتخابی گرفته و آن را به زبان انتخابی خود بلادرنگ ترجمه نمایند. اگر چه این ویژگی قبلا در گوگل ترنسلیت برای انتخاب زبان ها در دسترس بوده است، گوگل لنز هم اکنون می تواند بیش از ۱۰۰ زبان را شناسایی کند و متن ترجمه شده به راحتی در بالای متن اصلی نمایش داده می شود.

اکنون برنامه گوگل لنز با ویژگی های بسیار کارآمدی همراه است:

فیلتر غذا یا Dining به طور خودکار غذاهای محبوب در یک منو را برای شما برجسته و بزرگتر می کند، با استفاده از Google Maps نیز شما می توانید عکس های رستوران ها را ببینید و ظروف خاص غذا را در رستوران های مختلف بررسی کنید.

در صورت علاقه ببینید که Google Maps با ویژگی های AR به ردیابی و موقعیت یابی بهتر کاربران کمک می کند.

گوگل در این باره گفت: “هنگامی که شما غذا خود را تمام کردید، فقط دوربین موبایل را به سمت رسید خود بگیرید و برنامه لنز می تواند صورتحساب شما را محاسبه و تقسیم بندی کند”.

همینطور با فیلتر ترجمه در دوربین گوشی همراه، برنامه گوگل لنز، یک زبان را شناسایی کرده و یک ترجمه از آن را (به هر زبانی) در بالای کلمات نشان می دهد.

طبق گفته گوگل، این ویژگی در سراسر دنیا با بیش از ۱۰۰ زبان مختلف کار خواهد کرد.

گوگل لنز ( ۵ فیلتر جدید )

فیلتر Text

به علاوه فیلتر Text اجازه می دهد تا کاربران متنی از بخش های مختلف را با دوربین خود کپی و حتی paste کند، از جمله رمزهای عبور Wi-Fi، کدهای کارت هدیه و یا دستورالعمل یا رسپی که می توانند آن را بر روی تلفن خود داشته باشد؛ و همچنین گزینه خرید یا Shopping موارد مشابه را هنگامی که دوربین در جلو یک لباس، مبلمان، و یا دکور خانه، قرار می گیرد، به شما نشان می دهد.

همینطور به قابلیت اسکن بارکد محلات نیز اشاره شده است.

و اما جستجو خودکار، نتیجه را بر اساس هر چیزی که کاربر دوربین را روبروی آن قرار داده است، عمل می کند و می تواند مشخصات هر چیزی را (اکثر اطلاعات موجود در دیتا بیس) به کاربران نشان دهد، در حالی که این برنامه همچنین نیز رشد می کند.

Aparna Chennapragada، معاون رئیس و مدیر کل محصولات دوربین و بخش AR در گوگل، قبل از ماه می گفت: “ما از لنز Google استفاده می کنیم و توسط آن چیزهایی را برای خود بر می گزینیم، اوه، این یک ابزار بسیار کارآمد برای شناسایی است، این به شما می گوید که یک شی دقیقا چه چیزی است و یا چیزهای دیگر شبیه به یک شی را به شما نشان خواهد داد؛ یک مرورگر واقعیت افزوده AR، به این معنی است که می توانید اطلاعات را درست در دوربین موبایل خود قرار دهید و آن ها را در گوشی همراه خود ثبت کنید”.

اما یکی از سوالاتی که به وجود می آید نیز بحثی جالب است، این که اگر بتوانیم کاری کنیم که دوربین بتواند چیزهایی را بخواند و حتی ترجمه کند، می توانیم از دوربین برای کمک به مردم در خواندن و یاد گرفتن استفاده کنیم؟

Aparna در مورد ویژگی ترجمه لنز اضافه کرده است: “این ویژگی به صراحت مفید و کاربردی است و حتی در مواردی که شما در یک شهر خارجی هستید و نمیتوانید زبان آن ها را صحبت کنید بسیار کاربردی است، اما در بسیاری از نقاط جهان، مردم نمیتوانند حتی زبان خود را به خوبی بخوانند و یاد بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید